Vi støtter
TUBORGFONDET bidrager til indkøb af musikanlæg.
 
Hallen har med stor glæde modtaget en stor økonomisk håndsrækning til indkøb af det ønskede musikanlæg, vi har modtaget et tilsagn på 49.750 kr.
Pengene er brugt på et meget brugervenligt og velfungerende musikanlæg. Rosendal Idrætsforums brugere har haft mange forskellige ønsker til hvad vores nye musikanlæg skulle kunne, vi er overbevist om at vores anlæg vil kunne opfylde alle vore brugeres ønsker.
En stor tak til TUBORGFONDET fordi at de har gjort det muligt for os at opfylde vore brugeres ønsker.

 

Tak for de rigtige mange
flotte gaver!!!!


 SIH Gavekort 100.000 kr , Festudvalgene check 75.000 kr,
DS GRUPPEN check 50.000 kr, Hobro Kroket Klub check 2350,-
PE REDSKABER gavekort på 1000,- + moms samt 3 fl. vin, Mariagerfjord kommune 1000 kroner, DGI Nordjylland check 1000 kroner, Nykredit 12 stk kaffe thermokander, SIH gave i alt 6 flotte malerier malet af Anne Marie Spanggaard & Marlene Høst Christiansen , DS Flexhal 1 stk maleri af Henrik Busk Andersen, DVIF check 300 kroner, Rubæk & Co 1 stk udendørs væghængt askebæger, Multiforum i Aars check 300 kroner, Gymnastikkens Venner 1 stk maleri,      IK Rosendal badminton 1 stk Elkedel, IK Rosendal Gymnastik 1 stk kummefryser, IK Rosendal Fodbold & Håndbold 2 store grønne sammenplantninger, Døstrup IF sammenplantning i glasskål, Primo Vinduer sammenplantning, Rosendalskolen Oliventræ i stor krukke,                      Hobro Idrætscenter stor grøn plante, Valsgaardhallen stor grøn plante, Rosenhaven stor grøn plante, TRI CONSULT  2 store grønne planter,      Torben E. Møller & Thiele blomsterbuket, Hobro Produktionsskole KURV   med vin,øl, glaskunst m.v.

 

 

De store smil var fremme til revyen På Vej i lørdags
og ikke mindst fra styregrupperepræsentant Flemming Lienhøft, der her på billedet modtager en stor check på 110.000 kr fra Støtteforeningen, Revyen og fra andre aktiviteter fra Niels Leth.

Projekt Rosendal Idrætsforum er nu meldt sikkert På Vej af Mariagerfjord kommune, så det er tid til at smile til hinanden og anerkende det store arbejde, som alle positivt har engageret sig i. Vi fortsætter vores kamp mod at sikre de allersidste nødvendige penge, og derfor opfordrer vi alle til at rykke endnu tættere sammen i bussen, da vi er På Vej i fuld fart.
100.000 kr. tættere på ny hal i Rosendal
 
Hans Olsen, der er formand for Rosendalhallen i Hobro, var utrolig glad for at få besøg af direktør Frank Kristensen fra den lokale Spar Nord Bank.

Banken medbragte nemlig en pengesæk med en donation på hele 100.000 kr. til det nye halprojekt i Rosendal. Formand Hans Olsen glæder sig over håndsrækningen, og ser positivt på at arbejdsgruppen når i mål med at indsamle den nødvendige egenfinansiering.

Gang i bidragene
ROSENDAL IDRÆTSFORUM: Sparekassen Hobro ude med solid håndsrækning

De første to millioner kroner skal initiativ-gruppen selv skaffe. Først når de penge er hjemme, udløses den kommunale finansiering af en kommende hal nummer to ved Rosendalhallen.

Derfor var det en glad Hans Olsen, der forleden tog imod det første store bidrag til den nye hal: Næsten 200.000 kroner fra Sparekassen Hobro, dels som et bidrag til initiativ-gruppens indsamling, dels til et moderne scoringsanlæg i hallen.

”Nu håber vi, at nyheden om sparekassens gave inspirerer andre til også at give et bidrag”, siger Hans Olsen, der er formand for Rosendalhallens forretningsudvalg og medlem af styregruppen bag Rosendal Idrætsforum, som Rosendalhallen omdøbes til, når den har fået sin ”tvilling”.

Det var sparekassens administrerende direktør, Per Sønderup, der overbragte tilsagnet om de mange penge på selve stedet, hvor den nye hal skal opføres.

”Hele Hørby-området har et konstant stigende befolkningstal med stadigt flere børnefamilier, og med en belægningsprocent på 99 i Rosendalhallen er der et dokumenteret behov for flere idrætsfaciliteter”, konstaterer Per Sønderup:

”Derfor er det helt i tråd med sparekassens idégrundlag at give en solid håndsrækning til de mange lokale ildsjæle, der har smøget ærmerne op for at skabe de rigtige rammer om fritidslivet i området”, siger sparekassedirektøren.

Det samlede byggebudget lyder på 15 millioner kroner, og initiativgruppen håber, at byggeriet er godt i gang, når IK Rosendal fylder 30 år i september 2010.

 

 

"For 30 år siden blev SIH -
Sammenslutningen af Idrætsforeninger i Hørby stiftet.

Et par år senere legede Hobro Kommune med ideen om en Idrætshal i Rosendal. Dette blev dengang kun til den mindre gymnastiksal ved skolen, og så besluttede byens borgere at tage sagen i egen hånd. Der blev sat mange ting igang, bl.a. indsamlede man rigtig mange penge i borgerlån. Denne beslutning affødte at man også dengang oprettede en fond, som havde til hensigt dels at vokse sig større, men også give et lille afkast til støtte til idrætslige formål i foreningerne. Pengene i fonden er stille og roligt vokset med årene. På SIH's sidste generalforsamling, mente man så,  at tidspunktet nu var kommet, hvor disse penge skulle geninvesteres. En investering i det nye halprojekt, måtte være det helt rigtige. Fonden er derfor nu blevet ophævet, og 400.000,- kr er nu blevet overrakt byggeudvalget til den nye hal. Gerda Christensen som her overrækker checken til Hans Olsen    , var selv en af dem som oprettede de allerførste borgerlån i I.K.Rosendal.
Rosendal Idrætsforum | Døstrupvej 23 | 9500 Hobro | Tlf.: 51797333 l CVR-nummer 18923238