Sidste nyt


D. 2. marts 2018🎈

 

NYHED - NYHED -
”Vi er glade for at kunne meddele, at Café På Banen, som hidtil kun har haft til huse på DSB stationen i Hobro, nu også snart er at finde bag disken i Rosendal Idrætsforum i Hørby Skoleby.
 
Café På Banen, som er en del af Fonden Hedehuset, åbnede som socialøkonomisk virksomhed på stationen i Hobro den 3. januar i år.
 
Vi er blevet taget utrolig godt imod af såvel de mange kunder, som besøger vores café som af Jobcentret i Mariagerfjord Kommune. En sund forretning med nogle gode varer er med til at skabe den perfekte ramme om vores uddannelses- og beskæftigelsesindsats, som i virkeligheden er det, der er vores primære formål.
 
Da Rosendal Idrætsforum for ganske kort tid siden spurgte, om vi ville være interesseret i at overtage driften af cafeteriet, var der ikke så meget at være i tvivl om. Det er en spændende opgave for os. En opgave som medfører helt nye dimensioner i forhold til socialøkonomisk virksomhed som styrkelse af et i forvejen velfungerende lokalsamfund.
 
Menukortet og åbningstiderne i Rosendal Idrætsforums café vil naturligvis blive tilpasset gæsternes behov. Og ja – vi sørger naturligvis også for forplejning til kurser, konferencer, private arrangementer og hvad der ellers kommer på tegnebrættet. Det er netop alle disse forskellige opgaver, der skaber den perfekte træningsbane for vores visiterede medarbejdere fra Jobcentret i kommunerne.”, fortæller Fonden Hedehusets direktør Carsten Bredahl og Café På Banens projektleder Sofie Saaby Bach.
 
”I Rosendal Idrætsforum er vi glade for det nye samarbejde med Fonden Hedehuset og Café På Banen”. Vi tror på, at vi har fundet det helt rette setup, både for Rosendal Idrætsforum og for Café På Banen. Og hvis vi kan være med til at gøre en forskel for andre, så kan andre også være med til at gøre en forskel for os. Det er det, der driver værket i vores nye samarbejde med Fonden Hedehuset.
Det er vigtigt for Rosendal Idrætsforum, at vores Cafe har det rigtige tilbud til vore mange forskellige brugere, hvoraf de fleste har en alder mellem 3 og 83.
Vi ville gerne have en samarbejdspartner, der vil gøre en ekstra indsats for at dække vores behov, og Café På Banen ville gerne have nogle flere opgaver, til gavn for de borgere, de hjælper videre mod uddannelse eller beskæftigelse. Derfor fandt vi hurtigt hinanden, og fik stablet et samarbejde på benene, som vi forventer os rigtig meget af”, fortæller næstformand i Rosendal Idrætsforum Svend Skifter Andersen og centerleder Peter Bøgh Rasmussen.
 
Café På Banen i Rosendal Idrætsforum åbner officielt tirsdag den 3. april - lige efter påske.

 

Vi glæder os til at tage i mod Jer i nye omgivelser! 🎉

...

Hvilken nyhed at gå på weekend med - god weekend! 
 
 
Fremtidige indbrud vil blive politianmeldt.
Rosendal Idrætsforum har gennem nogen tid haft mistanke om at nogle unge mennesker har tiltvunget sig adgang til hallen udenfor hallens åbningstid. Vi vil her gerne understrege at der ikke er stjålet noget, men at denne adfærd er og vil blive betragtet som indbrud.

Vi blev fredag d. 24 marts bekræftet i vores mistanke. Vores vagt firma pågreb 2 af 4 unge mennesker som havde tiltvunget sig adgang til hallen udenfor hallens åbningstid.

Rosendal Idrætsforum offentliggør hermed, at alle som i fremtiden tilegner sig uberettiget adgang til hallen, vil blive politianmeldt for indbrud uden yderligere varsel. Rosendal Idrætsforum opfordrer forældre til alle unge i området til at tage en snak med deres unge om dette, og forklare dem om konsekvenserne af at tiltvinge sig adgang til Rosendal Idrætsforum.

 

NYHED - AKTIVITETSTRAILER !

Til orientering for klubberne i Rosendal har
MFK hallerne en Aktivitetstrailer som I kan booke
til arrangementer ved at sende en mail til
Johnny Wulff Andersen hos kultur & Fritid på:

jande@mariagerfjord.dk


BOWLS

Så nu har vi BOWLS onsdage 10.00-12.00
i hal 2 B
Det har vist sig at være et virkeligt trækplaster.

 

Rosendal Idrætsforum's Mette Juul-Nyholm
og
Kultur & Fritid's Johnny Wulff
nyder den store aktivitet, interesse og
koncentration der er på Bowls banerne
og det herlige humør alle er mødt op med.

                                               

Vi har fået nyt info system som gerne skulle give
et bedre overblik over hvad der sker i hallerne

Rosendal Idrætsforum | Døstrupvej 23 | 9500 Hobro | Tlf.: 51797333 l CVR-nummer 18923238