Sidste nyt


Til gæster, klubber og brugere i Rosendal Idrætsforum.                                                                        6-5-2019
 
Som de fleste nok har bemærket, har der den seneste tid været stærkt begrænset hvor meget Cafe På Banen - Rosendal har været åbent.
Den korte forklaring er at der ofte ikke er tilstrækkeligt salg til at det kan svare sig at holde åbent. Samtidig er der sket væsentlige ændringer i betingelserne fra kommunal side, som er en vigtig brik i Cafe På Banens fundament.
Vi er i hallens bestyrelse er godt klar over at det ikke har været en tilfredsstillende periode. Vi har arbejdet på at finde en mere holdbar løsning, som er acceptabel for både brugere og Cafe På Banen og vi er nået frem til følgende.
Cafe På Banen – Rosendal vil fremover fortsat være åbent ved alle større arrangementer hvor det skønnes at omsætningen retfærdiggør det. Åbningstider vil fremover blive opslået på Rosendal Idrætsforums Facebook side.
Cafe På Banen – Rosendal vil fortsat levere forplejning til fællesspisning, aften- og morgenmad i forbindelse med weekendtræning, overnatning og lignende. Menu og priser kan ses på hallens hjemmeside under ”Cafe På Banen”.
Cafe På Banen – Rosendal vil også fremover være vores foretrukne samarbejdes partner. Hvis du/I ønsker at høre om andre muligheder/løsninger så kontakt Centerlederen.
Der vil i nærmeste fremtid blive opstillet en eller flere automat(er) hvor køb af drikkevarer m.m. vil være muligt.
Der vil også i nærmeste fremtid blive opstillet en koldt vands automat hvor du gratis kan fylde medbragt drikkedunk.
På hverdage og i weekender hvor Cafe På Banen – Rosendal ikke holder åbent vil det være muligt selv at medbringe egne drikkevarer og forplejning, som så kan nydes i cafe området ved de opstillede borde. Husk at rydde op efter dig – det er vigtigt at området forlades i samme stand, som man ønsker at møde det 😊.
 
Rosendal Idrætsforum. 
 
 
Fremtidige indbrud vil blive politianmeldt.
Rosendal Idrætsforum har gennem nogen tid haft mistanke om at nogle unge mennesker har tiltvunget sig adgang til hallen udenfor hallens åbningstid. Vi vil her gerne understrege at der ikke er stjålet noget, men at denne adfærd er og vil blive betragtet som indbrud.

Vi blev fredag d. 24 marts bekræftet i vores mistanke. Vores vagt firma pågreb 2 af 4 unge mennesker som havde tiltvunget sig adgang til hallen udenfor hallens åbningstid.

Rosendal Idrætsforum offentliggør hermed, at alle som i fremtiden tilegner sig uberettiget adgang til hallen, vil blive politianmeldt for indbrud uden yderligere varsel. Rosendal Idrætsforum opfordrer forældre til alle unge i området til at tage en snak med deres unge om dette, og forklare dem om konsekvenserne af at tiltvinge sig adgang til Rosendal Idrætsforum.

 

NYHED - AKTIVITETSTRAILER !

Til orientering for klubberne i Rosendal har
MFK hallerne en Aktivitetstrailer som I kan booke
til arrangementer ved at sende en mail til
Johnny Wulff Andersen hos kultur & Fritid på:

jande@mariagerfjord.dk


BOWLS

Så nu har vi BOWLS onsdage 10.00-12.00
i hal 2 B
Det har vist sig at være et virkeligt trækplaster.

 

Rosendal Idrætsforum's Mette Juul-Nyholm
og
Kultur & Fritid's Johnny Wulff
nyder den store aktivitet, interesse og
koncentration der er på Bowls banerne
og det herlige humør alle er mødt op med.

                                               

Vi har fået nyt info system som gerne skulle give
et bedre overblik over hvad der sker i hallerne

Rosendal Idrætsforum | Døstrupvej 23 | 9500 Hobro | Tlf.: 51797333 l CVR-nummer 18923238