Juleplatte:
# Marineret sild med karrysalat og ½ æg
# Fiskefilet med remoulade og citron
# Mørbrad a la creme
# Ribbensteg eller frikadelle med rødkål
# Brie med druer
# Risalamande med kirsebærsovs og mandler
# Brød og smør
Pris pr. person 100 kr
|
|
JULEFROKOST Lille:
# Marineret sild med karrysalat og ½ æg
# Fiskefilet med remoulade og citron
# Tarteletter med høns i asparges
# Mørbrad a la creme
# Hamburgerryg med grønlangkål ,brune kartofler, sennep og rødbeder
# Ribbensteg med rødkål
# Risalamande med kirsebærsovs
# Brød og smør
Pris pr. person 145 kr.
|
|
JULEFROKOST Stor:
# Hvide og røde sild med karrysalat og æg
# Fiskefilet med remoulade og citron
# Tarteletter med høns i asparges
# Mørbrad a la creme
# Medister og glaseret skinke med grønlangkål og brune kartofler
# Andebryst med rødkål salat eller Waldorfsalat
# Æbleflæsk med bacon
# Brie med druer
# Risalamande med kirsebærsovs
# Brød-kiks og smør
Pris pr. person 189 kr.
|
|
Bestilling på 29455702 eller heidinielsen72@yahoo.dk
|
|
|